Om oss         

Konstväggen i Nyköping erbjuder konst i olika former och i varierande prisklasser, med särskilt fokus på god kvalitet, personlig service och hög tillgänglighet. Här finns såväl samtida konst som äldre måleri.

Vi tror att konst berikar:
För den historia som finns bakom såväl konstnärens motiv och liv som hos dem som har konstverken hemma på väggen.
För den njutning det ger att betrakta något välgjort och vackert.
För det bestående värdet.

Här hittar du  såväl oljemålningar som akvareller och litografier. Ibland finns här mer att välja på, ibland  mindre - allt beroende på tillgång och efterfrågan. Titta gärna in lite då och då för att se om du hittar något som du tycker om och som du vill ha där hemma, på din egen konstvägg. Nya konstverk tillkommer kontinuerligt. I samband med företagsstarten i februari 2018 kommer utbudet att öka sakta men säkert allteftersom. Letar du efter ett särskilt motiv eller konstverk av en specifik konstnär; kontaktoss så försöker vi hjälpa till  att ordna det. Under hösten 2018 har vi även börjat med förmedling av konst.
 

Priserna är inklusive moms och exklusive frakt. Alla angivna mått är inklusive ram när sådan finns. Notering: Tänk på att färgresultatet på bilderna inte blir lika fint som i verkligheten, trots bildredigering!

Sedan den 31 oktober 2018 är vi en e-handelcertifierad konstbutik!  Det innebär att du som kund automatiskt och utan kostnad har ett köpskydd när du handlar hos oss. Du  kompenseras alltså om något går fel. Det täcker upp till 10 000 kr per köp. 

Obs: Vi utför inte värdering av er konst, vänligen vänd er till auktionshusens värderingsexperter.


Vid frågor  vänligen skicka ett mejl till: konstvaggeninykoping@gmail.com

eller ring/messa på: 070-268 20 23. Vi nås säkrast efter kl. 14.00. Messa annars, så ringer vi upp under dagen.

För varje såld tavla skänker vi 5 kr till:
www.prostatacancerforbundet.se
och 5 kr till: www.handinhand.nu
Vi finns på LinkedIn, Instagram och Twitter. Klicka på ikonerna längst upp på sidan. 


Bakgrund:
Mitt intresse för konst har funnits med genom hela livet. Nästan lika länge har drömmen om att  starta företag funnits där. Sedan 26 februari 2018 är drömmen verklighet och jag driver nu företaget Konstväggen i Nyköping. Godkänd för F-skatt.

Väl mött!
Helena Collander