Köpvillkor
 

Leveranstid: Vi försöker skicka beställningen inom 24 timmar.

Fraktsätt: Om det som är förvalt (60 kr - för ej inramade akvareller och litografier) inte stämmer med det du har beställt när innehållet i varukorgen visas, så välj det korrekta i nästa steg i butiken - i kassan. Det fraktpris som gäller för respektive konstverk anges vid varje produkt i butiken.
 

Betalning mot faktura:
Betalningsvillkor 14 dagar netto från fakturadatum. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en avgift på 39 kr inkl. moms. För att få köpa mot faktura måste du vara 18 år och beställa till din bokföringsadress.


Förskottsbetalning:
Betalning sker till bankgiro 5263-7022. Ange namn, adress och vad du har beställt. Tänk på att det tar 2-3 vardagar för oss att bekräfta inbetalningen.

Fraktkostnad och emballage:

Postpaketen är spårbara och försäkrade.

Akrylmålningar miniatyr, ej inramade, skickas som brev: 20 kr
Ej inramade akvareller, litografier och konsttryck i butiken (vi utför ej inramning) skickas i tub eller platt paket: 60 kr
Inramade konstverk i butiken skickas som postpaket: 150 kr
Ej inramade olje- och akrylmålningar i butiken (vi utför ej inramning) skickas som postpaket: 150 kr

Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta på 15%.

Ångerrätt: 14 dagar från det att varan mottogs. Varan ska vara i oförändrat skick. Returfrakten betalas av kunden. Varan ska returneras så snart som möjligt, dock senast inom 30 dagar från det att beställningen gjordes.